Vallfogona de Balaguer

Bellpuig

Lleida

Balaguer

Empresa

Al 1965, el Sr. Daniel Pedra i Aragó, pare dels actuals administradors, va iniciar l’activitat minera a Gerb, Balaguer i a Vallfogona de Balaguer. L’any 1985 es va fundar ÀRIDS DANIEL S.A., que incorporava a l’extracció i a la venda d’àrids, la fabricació de formigó, per cobrir les necessitats de demanda d’aquest material. Des d’aleshores, l’empresa ha anat desenvolupant-se, en la mesura de la demanda del mercat, fins a l’actualitat, en què ÀRIDS DANIEL S.A. s’ha convertit en una empresa reconeguda en el seu àmbit d’actuació, essent un referent en servei i qualitat.

La clau és la seva

proximitat en la gestió amb els clients​

Els seus socis estan en llocs empresarials estratègics, per donar la màxima agilitat, puntualitat, qualitat, control i serietat a tots els productes que l’empresa fabrica i comercialitza.

L’any 1998, ÀRIDS DANIEL S.A. va

adquirir l’empresa de prefabricats de formigó TUBS 1313 S.A.

És membre de l’associació Nacional de Fabricants de Formigó (ANEFHOP), així com del Gremi d’Àrids i Formigons de Lleida i de Catalunya (actualment, presidint el Gremi d’Àrids i Formigons de Lleida i Vicepresidint el Gremi d’Àrids de Catalunya). A la vegada, habituals col·laboradors amb l’Administració, en temes relacionats amb el Medi Ambient. A destacar, els treballs en la gestió d’espais, tant propers com dins de la xarxa natura 2000,  per tal d’afavorir les aus estepàries.

La qualitat i el respecte al medi ambient són factors fonamentals

per oferir un bon servei

Per assolir aquest objectius disposem d’un equip humà de professionals, tant propi com aliè, per a cadascuna de les diferents tasques de l’empresa. Els encoratgem a assumir, fomentar i aplicar les bones pràctiques de conducta en el treball, per continuar garantint la confiança que durant anys ens han mostrat els nostres clients i els diferents grups del nostre entorn.

Aconseguir la màxima satisfacció dels nostres clients

Oferint-los un servei personalitzat i un producte de qualitat. Els nostres productes tenen el certificat CEE d’àrids i el reconeixement, «Hormigón Expert» d’Anefhop.

Respectar el medi ambient

Som conscients de la importància que tenen els recursos que ens proporciona la pròpia natura, per al desenvolupament de la nostra activitat i, per això, ens comprometem a aplicar en tot moment del nostre procés productiu, la reglamentació en matèria medi ambiental, com també, les mesures adquirides voluntàriament.

Dotar de la màxima seguretat a tot el personal de la nostra empresa

Prenem les mesures adients per assolir els objectius de prevenció, i evitem o reduïm riscos relacionats amb l’activitat. Facilitem la formació, el material i adaptem les nostres instal·lacions, segons el pla de prevenció de riscs laborals, elaborat per professionals acreditats i qualificats.

Continuar millorant en la nostra tasca diària en la qualitat dels nostres serveis

Amb un acurat manteniment de les nostres instal·lacions, la renovació del parc de maquinària d’acord amb la reglamentació i les noves tendències tecnològiques que ofereix el mercat en cada moment; com en l’actuació del medi ambient, amb la implantació de les mesures convenients per reduir l’impacte mediambiental que pot causar la nostra activitat.